Cursus

In een ontspannen setting en onder professionele begeleiding wijn leren proeven?

 

Dat kan bij ons! Wij doen niets liever dan onze kennis delen en overdragen en weten als geen ander hoe het is om de eerste stappen in de wereld van wijnproeven te zetten.  De Wine & Spirit Education Trust (WSET) is de internationale standaard van kwalificaties op het gebied van wijn. Sommeliers, importeurs, wijnhandelaren en natuurlijk wijnmakers hanteren deze methode.

 

De door de WSET ontwikkelde systematische proefmethode heeft bewezen; iedereen kan proeven! Onder begeleiding van professionele en door WSET getrainde docenten leer je de basistechnieken van deze praktijkgerichte methode. Alle docenten hebben minimaal WSET Level 3 en ruime professionele ervaring in de wijnwereld.

 

De groepen zijn niet te groot, er worden goede wijnen geproefd (uit ons assortiment) en na het doen van het examen heb je een internationaal erkend diploma.

 

Voor het geven van de cursussen werken wij samen met de Wijnstudio, erkend door de Nederlandse overheid als Instituut voor Korte Beroeps Opleiding en officieel APP (Approved Program Provider) voor de WSET in Londen.

 

Kijk voor meer informatie, cursusdata en inschrijving op www.wijnstudio.nl

 

Bilderdijk-Wijnhuys-Local-Minded-013
Wine wheel